Piaggio MP3 Voorradig bij ons!

Bij ons op voorraad de Piaggio MP3. 

De meest wendbare en compacte van de MP3-familie, met meer dan ooit aandacht voor balans, stabiliteit, comfort en veiligheid. De Piaggio MP3 300 is de perfecte introductie in de wereld van de driewielers om een nieuw ritme van stedelijke mobiliteit te ontdekken en het rijplezier te ervaren waarnaar je op zoek was.

 

De Piaggio MP3 400 hpe is ontworpen voor stadsbewoners die wat meer pit en dynamiek willen in hun vervoerskeuze en laat zich inspireren door de autowereld in zijn nieuwste design, kleuren en functies. Hij is krachtig genoeg om lange afstanden comfortabel af te leggen, maar behoudt de gemakkelijke besturing die deel uitmaakt van zijn DNA.

 

De Piaggio MP3 530 hpe Exclusive is de absolute top in elk opzicht en is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar de meest geavanceerde driewieler op de markt. Hij legt de lat steeds hoger op het gebied van prestaties en technologie, met functies in autostijl zoals cruise control, achteruitversnelling, achteruitrijcamera en BLIS (Blind Spot Information System). Als je wilt proeven van wat de toekomst in petto heeft, dan is deze unieke driewieler echt iets voor jou.