Onderhoud en reparatie van scooters en bromfietsen in Nijmegen

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van gemotoriseerde tweewielers, maar wij beschikken ook over een team van monteurs dat voor jou klaar staat om jouw bromfiets, brommer, scooter of e-bike op een snelle en betrouwbare wijze te onderhouden of te repareren. Onze ervaren monteurs en onze grote werkplaats staan garant voor een snelle en betrouwbare service. Jarenlange ervaring maakt ons hierdoor het aangewezen adres in de regio. Wij zijn door Piaggio gecertificeerd met het Prime Service-certificaat. Bel met 024 – 37 89 89 5 om een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt.

Onderdelen direct uit voorraad

Wij hebben een groot deel van de onderdelen voor de gemotoriseerde tweewielers direct uit voorraad leverbaar zodat de reparatietijd minimaal is. Bij ieder gemotoriseerd voertuig is het belangrijk dat er op een regelmatige wijze onderhoud wordt uitgevoerd. Niet alleen voorkomt dit grotendeels dat jij met pech onderweg stil komt te staan, maar is het ook belangrijk voor de levensduur van jouw tweewieler. Een kleine of grote beurt voor jouw tweewieler is dus aan te raden.

Ophaaldienst voor scooters, bromfietsen en e-bikes

Bij pech hebben wij een uitstekende ophaaldienst. Wil jij jouw tweewieler bij ons laten repareren dan komen wij deze bij jou thuis ophalen. Je hoeft dus niet met jouw kapotte tweewieler helemaal naar onze winkel te lopen, maar zorgen wij voor het vervoer. Als jeeen reparatie uit wilt laten voeren, dan kunnen wij op basis van jouw beschrijving per telefoon in de meeste gevallen jou van te voren vertellen wat de reparatie ongeveer gaat kosten.

Ieder type brommer, bromfiets of scooter van ieder A-merk

Wij repareren ieder type brommer, bromfiets of scooter van ieder A-merk. Ons team van monteurs in staat om jouw tweewieler in topconditie te brengen of te houden. Door gebruik te maken van de uitgebreide kennis en het juiste gereedschap wordt iedere klant op een deskundige en snelle wijze geholpen.  

Wil je een afspraak maken voor een reparatie of een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord! Bel met 024 – 37 89 89 5 om een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt.